Szüneteltetjük összejöveteleinket

Már valószínűleg mindenki előtt ismerté vált a világszerte és sajnos országunkban is egyre súlyosabb problémát okozó COVID–19 típusú koronavírus széles körű fertőzése. Hírekben is gyakran hallani, hogy egyre komolyabb intézkedéseket vezetnek be a vírus terjedésének megállítása érdekében.

2020. március 11-én Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett az ország egész területére, ezek az intézkedések gyülekezetünket is érintik. Így az alkalmaink megtartását határozatlan ideig szüneteltetjük.

Lelkészünk levele:

“Kedves Testvérek!

Ezekben a különös időkben emlékezzünk Isten hatalmára, és bízzunk az ő segítségében, miközben nekünk is meg kell tennünk mindazt, amit a hitünk és az egymás iránti felelősségünk megkövetel tőlünk.

Emlékezzünk a zsoltáros szavaira: „Isten a mi oltalmunk és erősségünk, mindig biztos segítség a nyomorúságban. Azért nem félünk, ha megindul is a föld, és hegyek omlanak a tenger mélyébe; ha háborognak és tajtékoznak is vizei, és tombolásától megrendülnek a hegyek… Csendesedjetek el, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten! Magasztalnak a népek, magasztal a föld. A Seregek Ura velünk van, Jákob Istene a mi várunk.” (Zsolt 46,2–4.11–12)

Biztatok mindenkit, hogy éljen az egyéni, családi áhítat lehetőségeivel. Továbbá az egyház honlapján, a baptist.hu oldalon bekapcsolódhatunk istentiszteletekbe, de egyéb módokon is hallgathatunk tanításokat lelki épülésünkre.

Szeretettel: István”

Ismét online …

Sajnos az elmúlt két hétben jelentősen emelkedett országunkban a fertőzöttek száma és ezzel együtt...

Újra együtt

Július 5-étől ismét személyesen is találkozhatunk a megszokott helyen és időben, mivel a...

Szüneteltetjük összejöveteleinket

Már valószínűleg mindenki előtt ismerté vált a világszerte és sajnos országunkban is egyre...

További híreink